Ančeloti: Blater ne zna da ćuti

Trener madridskog Reala Karlo Ančeloti optužio je predsednika Svetske fudbalske federacije Sepa Blatera da ne zna da ćuti.

Izvor: JT

Sreda, 29.10.2014.

18:43

Default images

Italijan je tako odgovorio na komentare koje je izneo Blater da golman Bajerna i nemačke reprezentacije Manuel Nojer treba da dobije ‘Zlatnu loptu’, za najboljeg fudbalera ove godine, ispred napadača ‘kraljevskog kluba’ Kristijana Ronalda.

Iznenadilo me je to što je rekao predsednik FIFA i izgleda da on ne zna da ćuti. ‘Zlatna lopta’ je nešto o čemu se priča mesecima unapred, ali ove godine nema mnogo toga o čemu može da se priča. Prošle godine je Kristijano imao konkurente u Lionelu Mesiju i Franku Riberiju, ali ove godine, zbog svih titila koje je osvojio i golova koje je postigao, ne sumnjam da će je osvojiti. Zbog toga, Blaterove reči nemaju smisla”, istakao je Ančeloti.

Ančeloti je nominovan za najboljeg trenera i godine i našalio se da više neće biti u konkurenciji zbog svojih izjava o Blateru, iako je počastvovan što se našao na listi.

Ponosan sam što sam nominovan i voleo bih da osvojim tu nagradu, iako sam osvojio najveću nagradu kada smo pokorili Ligu šampiona. Ako je osvojim, moraću da proširim svoj plakar za trofeje”, naglasio je Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: