Srbija - Hrvatska u Kraljevu!

Teniska reprezentacija Srbije u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, u martu naredne godine, ugostiće selekciju Hrvatske u novoj Hali sportova u Kraljevu.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 29.10.2014.

16:31

Default images

To je dogovoreno na sastanku gradonačelnika Tomislava Ilića i delegacije Teniskog saveza Srbije (TSS).

"Kraljevo je veliki sportski grad u kojem naša reprezentacija ima puno navijača i baš zato je naša velika želja da ovde organizujemo meč protiv Hrvatske. Postoje i odredjeni standardi ITF-a koji moraju biti ispunjeni", rekao je selektor Bogdan Obradović.

Delegacija TSS i selektor Obradović dobili su uveravanja od čelnika Kraljeva da će ispuniti uslove Medjunarodne teniske federacije (ITF) za organizaciju najvećeg sportskog dogadjaja u istoriji ovog dela Srbije.

"Mogu slobodno da obećam da će nova hala i kompletna infrastruktura u gradu biti spremni za ovaj meč", rekao je Ilić, gradonačelnik Kraljeva.

Obradović i saradnici iz TŠ posle prijema u Skupštini grada obišli su novu Halu sportova, kapaciteta 3.300 mesta, koja bi uskoro trebalo da bude i zvanično otvorena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: