Lalatović: Promašujemo nemoguće

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je posle poraza od Rada da je njegova ekipa imala problema sa realizacijom.

Izvor: B92

Sreda, 29.10.2014.

15:54

Default images

"Ovo je svakako težak trenutak za nas, želeli smo, borili se, ali Rad se fenomenalno branio. Realizacija je svakako problem, ali nadam se da ćemo već u nedelju iskoristiti svoje šanse", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Rad se plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije pošto je na stadionu Obilića na Vračaru pobedio Crvenu zvezdu sa 1:0 golom Slavka Perovića u 51. minutu.

"Bili smo bolji u prvom poluvremenu, imali smo tri stopostotne šanse. Trebalo je Luka (Jović) da pogodi gol u završnici prvog dela, da odemo na poluvreme sa prednošću. Imali smo dominaciju, stvarali šanse, ali promašujemo nemoguće. Kada sam dolazio rekao sam da će realizacija biti problem. Čestitam Radu na prolasku, a mi se okrećemo šampionatu", dodao je Lalatović.

Lalatović je naveo da Đorđe Rakić nije bio u protokolu pošto je imao problema sa stomakom i da se nada da će napadač uskoro biti spreman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: