Milovanović: Zaslužena pobeda

Trener Mladosti Nenad Milovanović rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Rad u Jelen Superligi Srbije.

Izvor: MN

Subota, 25.10.2014.

18:06

Default images

Mladost je u Lučanima pobedila Rad sa 2:1 u utakmici 10. kola.

Milovanović je dodao da veruje da će njegovi fudbaleri do kraja polusezone uspeti da zabeleže još neki trijumf.

"Jedna prava prvenstvena utakmica sa dosta dobrih napada i šansi na obe strane. Dve ravnopravne ekipe, ali na kraju mislim da smo mi zasluženo pobedili. Dosta dobro smo igrali do 2:0, ali smo posle toga imali problema da zatvorimo prilaze golu", rekao je Milovanović agenciji Beta.

"Rad je jedna vrlo dobra ekipa. Ove sezone su mnogo iskusniji nego prošle. Imaju napred (Slavka) Perovića, Petra Jelića i Aleksandra Simića, to su jako dobri igrači, a sada su nam stvarali dosta problema", rekao je Milovanović.

On je dodao da mu je izuzetno drago što je Patrik Eze Frajdej nastavio golgetersku seriju i izrazio nadu da će nastaviti u istom ritmu.

Mladost, ekipa koja je novajlija u Superligi, posle 10. kola zauzima peto mesto sa 16 bodova, a Milovanović je rekao da veruje da će njegova ekipa do kraja jesenjeg dela šampionata zabeležiti još neku pobedu.

"Imamo težak raspored do kraja polusezone. Sledeći meč igramo protiv Čukaričkog, koji je danas u potpunosti nadigrao OFK, a potom nam dolazi Radnički iz Kragujevca... Sve su to teške utakmice, ali verujem da možemo do još nekih bodova", rekao je Milovanović.

Trener Rada Milan Milanović kazao je da je njegova ekipa poražena zbog loših reakcija posle prekida.

"U pripremi utakmice smo apostrofirali da je prekid najveća snaga Mladosti, ali danas nismo to uspeli da sprečimo. Primili smo dva gola iz prekida", rekao je Milanović.

On je ocenio da je njegova ekipa dobro igrala do prvog primljenog gola.

"Jako dobro smo odigrali prvo poluvreme... Pogtovo do primljenog gola, kada smo bili nadmoćniji i stvorili mnogo šansi. Posle su moji igrači izgubili energiju, čak se pojavila neka nervoza i panika", rekao je Milanović.

"I pored poraza radujemo to što mi dobro igramo. Imamo dobru ekipu i verujem da ćemo biti dobro plasirani na kraju prvog dela prvenstva", dodao je on.

Rad će u sledećem kolu dočekati Crvenzu zvezdu, dok Mladost gostuje Čukaričkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: