Nojer: Vidim sebe kao igrača

Golman Bajerna i nemačke reprezentacije Manuel Nojer izjavio je da može sebe da vidi kao igrača.

Izvor: ÐN

Subota, 25.10.2014.

15:28

Default images

Nojer je bez dileme najbolji golman trenutno na svetu, ali smatra da bi bez problema mogao da igra u polju.

On smatra da bi već sada mogao da igra u četvrtoj ligi Nemačke.

„Možda u četvrtoj ligi, u nekoj regionalnoj ligi Nemačke. Tu bih sebe realno mogao da vidim kao igrača u polju. Nekada na treningu, kada vežbamo pozicioniranje, igramo sedam na tri, tako da tada obično budem u terenu. To je takođe važno, jer imam priliku da poboljšavam tehniku, moje dodavačke sposobnosti, kao i nrz protok lopte“, rekao je Nojer.

Nemac je postao prepoznatljiv po svom stilu koji obiluje izletanjem sa gol linije i aktivnim učestvovanjem u igri. Zbog toga, na društvenim mrežama ima mnogo šaljivih komentara kako Nojer može da igra u veznom redu Bajerna.

„Godinama sam razumeo kakav je moj golmanski stil i to sada primenjujem. Moja igra se nije korenito promenila, samo što je u prvi plan izbila zbog pažnje koja je došla posle Svetskog prvenstva. Sigurno je da morate da donosite ispravne odluke i stoprocentno stojite iza njih. Znam da rizik mojih odluka može dovesti do gola, penala ili isključenja, ali nemam nikakve šanse da odbranim ako sam neodlučan“, dodao je Nojer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: