Rad: Cilj u Lučanima – bodovi

Trener Rada Milan Milanović rekao je da je Mladost mnogo bolja ekipa nego što govori plasman, ali i da je cilj njegovog tima da u Lučanima osvoji bodove.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

21:40

Default images

"Idemo u goste ekipi koja je, po meni prijatno iznenadjenje kako igra. Možda imaju koji bod manje u odnosu na to kako su igrali, ali su me iznenadili, posedno u onoj utakmici protiv Partizana", rekao je Milanović.

Fudbaleri Rada sutra gostuju Metalcu u 10. kolu domaćeg šampionata. Posle devet odigranih kola, Rad je deveti na tabeli sa 11 bodova, dok je Mladost osma sa 13. bodova.

"Imaju par odličnih igrača, mogu da budu veoma opasna ekipa. Igraju čvrst fudbal zasnovan na brzim kontranapadima, dugim loptama na napadače. Na nama je da to neutrališemo i da, obzirom u kakvoj smo situaciji, moramo da osvajamo i bodove. To nam je cilj za ovu utakmicu", kazao je trener Rada.

Milanović je naveo da njegova ekipa nema moć da pobeđuje iz utakmice u utakmicu.

"Već smo dve dobili na stani, ako dobijemo i još jednu bio bih presrećan. Izaćićemo da igramo na pobedu, a biću zadovoljan bilo kojim pozitivnim rezultatom", dodao je on.

Meč između Mladosti i Rada igra se u subotu od 14.30 u Lučanima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: