Kosanović: Korektno i na rezultat

Trener fudbalera Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da će ekipa protiv Napretka u 10. kolu JSL pokušati da nastavi sa korektnim igrama i rezultatima.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

21:17

Default images

"Ako budemo imali pristup kao protiv Spartaka, imaćemo velike šanse da u subotu u Kruševcu ostvarimo povoljan rezultat. Nemaju pojedince koji mogu da nas zabrinu, opasniji su kao tim", rekao je Kosanović novinarima na Gradskom stadionu.

Novi Pazar je sedmi na superligaškoj tabeli sa 13 bodova, dok je domaćin na 13. poziciji sa šest bodova manje.

"Plasman ne oslikava pravu vrednost rivala, mnogo su bolji nego što tabela govori. U prošlom kolu su, konačno, pobedili, mislim da će tako igrati i protiv nas. Pokušaće da novom pobedom pobegnu iz donjeg dela", ocenio je Kosanović.

On neće moči da računa na Miloša Tintora zbog parnih žutih kartona, a za tim neće konkurisati Sead Hadžibulić koji je tek počeo da trenira i povredjeni Stefan Savić.

"Miloš Živković je zdrav, on će zameniti Tintora, pa nema velikog razloga za zabrinutost i promene. Želim da nastavimo kakao smo igrali od mog dolaska", kazao je Kosanović.

Utakmica između Napretka i Novog Pazara igra se sutra od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: