Enrike: Suares će dobiti minute

Trener Barselone Luis Enrike rekao je da će Luis Suares sigurno nastupiti protiv Real Madrida, jer mu je važno da debituje u El Klasiku.

Izvor: AK

Petak, 24.10.2014.

14:39

Default images

Urugvajcu ističe četvoromesečna suspenzija za ujedanje Đorđa Kjelinija, pa će u subotu debitovati na Barsu na Santjago Bernabeuu.

"Suares će sigurno dobiti minute. Koliko će igrati? To je pitanje od milion dolara. Ovo je važan trenutak za njega pa će provesti neko vreme na terenu", rekao je Enrike.

Trener lidera Primere je pohvalio kvalitete narednog rivala, koji je u sredu lako slavio na Enfildu u Ligi šampiona.

"Real Madrid je najbolji tim na svetu u igri iz tranzicije. Nećemo menjati taktiku zbog njih, procenićemo njihove vrline i mane i izaći na teren sa istim mentalitetom kao i protiv bilo kog drugog tima", rekao je Enrike.

Enrike je kao igrač bio član i Barselone i Reala, prošle sezone je gostovao na Santjago Bernabeuu kao trener Selte, ali će sada prvi put da se vrati sa grbom Barselone na odelu.

"Velika je promena sa igrača na trenera. Skoro sam zaboraovi kakav je bio osećaj dok sam igrao, a kao trener imam iskustvo iz prošle sezone. Sa Seltom je to bilo intimno, nije bilo problema. Sada će biti malo drugačija", rekao je Enrike.

Trener Barselone pre svega očekuje spektakl u subotu od 18h na Bernabeuu.

"Meč će biti žestok, zanimljiv i vođen svim sportskim parametrima. Mi smo ovde za zabavimo navijače", rekao je Enrike.

Barselona posle osam kola u Primeri, a uoči El Klasika, ima četiri boda više od Real Madrida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: