Duka: Nepravedna odluka UEFA

Predsednik fudbalskog saveza Albanije (FSHF) Armando Duka najavio je žalbu na odluku UEFA o duelu Srbija - Albanija.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

11:22

Default images

Evropska kuća fudbala odlučila je da se utakmica protiv Srbije registriju službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina, kao i da se srpska selekcija kazni oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

"Nećemo se zaustaviti na ovome. Uložićemo žalbu i zahtevati naša prava. Verujem da će nakon toga stvari biti promenjene. Ovo neće uticati na naše odnose sa UEFA", rekao je Duka za albanski Ora Sport.

FSFH će kao i Fudbalski savez Srbije morati da plati novčanu kaznu od po 100.000 evra.

"Razočaran sam, odluka UEFA nije pravedna i nismo je zaslužili, ali donekle je očekivana s obzirom na izjave sudije i delegata posle meča. Ovo rešenje nikome ne odgovara i nije pravedno", dodao je Duka.

Utakmica izmedju Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane Velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti.

Susret je prekinut pri rezultatu 0:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: