Politika: Novi meč i prazne tribine

Danas oko 12:30 očekuje se epilog prekida meča između Srbije i Albanije, a kako Politika nezvanično saznaje UEFA će odlučiti da se utakmica ponovi.

Izvor: AK

Petak, 24.10.2014.

08:51

Default images

Pored toga, FS Srbije biće kažnjen zabranom navijača na preostalim utakmicama reprezentacije u kvalifikacijama za EURO, saznaje Politika iz dobro obaveštenih izvbora.

FSS će navodno dobiti i drastičnu novčanu kaznu, ali se neće žaliti na odluku tročlane komisije UEFA, prenosi beogradski dnevnik.

FSS se tereti zbog navijackih nereda, bacanja baklji i drugih predmeta sa tribina, korišćenja lasera, ulaska navijača na teren i slabe organizacije meča, a Albanci za odbijanje da nastave utakmicu i zbog prikazivanja nezakonitog transparenta.

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane Velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti.

Susret je prekinut pri rezultatu 0:0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: