Suares definitivno igra El Klasiko

Barselona je objavila da je od FIFA dobila zvaničnu potvrdu da Urugvajac Luis SuareS može da nastupi na predstojećem velikom derbiju protiv Reala iz Madrida.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 23.10.2014.

19:19

Default images

FIFA je letošnje pojačanje Katalonaca prethodno kaznila zbog toga što je tokom prvenstva sveta u Brazilu na utakmici nacionalnog tima protiv Italije ugrizao protivničkog igrača Đorđa Kjelinija.

Suares je suspendovan na četiri meseca, a to je prvotno uključivalo i prijateljske utakmice i treninge, ali mu je kasnije Sud za sportsku arbitražu (CAS) dozvolio treniranje u novom klubu.

"CAS je potvrdio da Suarezu kazna ističe 24. septembra u ponoć", stoji u saopštenju FIFA, a prenosi klupski sajt.

Veliki derbi španskog fudbala "El klasiko" između Reala i Barselone na programu je u subotu od 18 sati na 'Santjago Bernabeu'.

Na tabeli Primere Barselona je trenutno vodeća sa 22 boda, dok je Real trećeplasirani sa četiri boda zaostatka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: