Čelsi bez Koste na Junajted!

Najbolji strelac Čelsija Dijego Kosta propustiće zbog povrede derbi sa Mančester Junajtedom u nedelju.

Izvor: AK

Četvrtak, 23.10.2014.

14:44

Default images

Kosta, koji se već mesecima muči sa zadnjom ložom, je tokom nastupa za Španiju u kvalifikacijama za EURO 2016. povredio i preponu, pa nije ni igrao protiv Kristal Palasa i Maribora po povratku u London.

S obzirom da se tokom nedelje u meču Lige šampiona povredio i Loik Remi, Žoze Murinjo bi na Old Trafordu mogao da u napadu ima samo veterana Didijea Drogbu.

Uz nabrojane povrede, Kosta se i prehladio, pa je prošle sedmice završio u bolnici zbog problema sa stomakom, tako da nije imao normalan trening otkako se vratio sa reprezentativnih obaveza.

Dok klub čeka rezultate Loikove povrede, koji se nada da će zaigrati na Old Trafordu, očekuje se da glavna podrška Drogbi protiv Junajteda bude talentovani tinejdžer Dominik Solanke, koji je debitovao u utorak protiv Maribora.

Iz drugog plana napadu bi mogao da pomogne Nemac Andre Širle, koji se oporavio od gripa koji ga je 'oborio' tokom reprezentativne pauze, pa takođe nije bio u protokolu za prethodne dve utakmice.

Čelsi Junajtedu gostuje u nedelju od 17 časova, a pred ovaj duel devetog kola Premijer lige ima deset bodova više od rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: