Zašto uvek on – Mario Baloteli?

Brandan Rodžers je sve vreme branio Marija Balotelija i najavljivao da će se on isplatiti Liverpulu, ali je Italijan u sredu razočarao i njega.

Izvor: AK

Četvrtak, 23.10.2014.

11:35

Default images

Liverpul je odigrao očajno prvo poluvreme protiv Real Madrida (0:3), a osim što se nije ni video na terenu, Baloteli je već na odmoru razmenio dresove sa Pepeom!?

Verovatno je i sam bio svestan da će ga Rodžers zameniti, što se konačno i dogodilo, a sada menadžer razmišlja o kazni, koju traži i javnost.

"To nije nešto što podržavam. Ako želiš da menjaš dresove, uradi to na kraju utakmice. Pozabaviću se s tim u četvrtak", rekao je Rodžers.

Sličnu stvar je prošle sezone uradio Mamadu Sako, koji je na poluvremenu derbija sa Čelsijem razmenio dresove sa Samjuelom Etoom.

"Sve se vrti oko Marija Balotelija. On živi u svom malom svetu, tu nema reči 'tim'. Baloteli ima 24 godine i otac je. Svi misli da je vreme da se sredi, ali on je sve gori. U nedelju protiv KPR nije imao učinak, a u sredu je poludeo. Rodžers mora da ga kazni, bar sa nekoliko nedeljnih plata, i za vikend u tim stavi Rikija Lamberta", smatra fudbalski analitičar BBC-ja Mark Lorenson.

Lorenson je osvojio pet titula i Kup šampiona tokom sedam sezona u dresu Liverpula.

"Svako može da zaboravi promašenu šansu, ali nešto moraš da daš timu. Da li on to radi? Ja mislim da ne. Ja sam jedan od milion navijača Liverpula koji tako misle. Šta on onda radi? Lambert će bar da pruži sve od sebe", zaključio je Lorenson.

Šta je Baloteli uradio za 45 minuta? Isto što i Lazar Marković sa 23, imali su obojica po 17 dodavanja, s tim što je naš fudbaler imao manje kontakata s loptom od Italijana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: