Mičel: Del Boske, zovi Roberta

Trener Olimpijakosa Mičel rekao je da je presrećan zbog pobede nad Juventusom (1:0), ali i zbog mentaliteta svojih igrača.

Izvor: SO

Četvrtak, 23.10.2014.

10:07

Default images

“Igrali smo veoma dobro više od jednog sata – bili smo na nivou meča sa Atletikom, kao i onih duela sa Mančester Junajtedom, Benfikom i Anderlehtom prošle sezone. Naš golman Roberto bio je izvanredan, ne može se rečima opisati koliko je bio dobar, selektor Španije Visente del Boske trebalo bi da porazmisli o njemu“, kaže Mičel.

“Navijači Juventusa verovatno su razočarani, ali i mi smo igrali veoma dobro. Znam da će ljudi u ovakvim situacijama više pričati o porazu velikog tima, nego o pobedi jednog tima koji je napravio iznenađenje i napravio dobar posao. Odigrali smo odličnu utakmicu i radili na terenu sve što je bilo potrebno“, dodao je Mičel.

Tokom meča navijači su skandirali ime sjajnog golmana Roberta.

“Oduševljen sam time. Naš rad je zasnovan na tome da usrećimo navijače kako bi nam oni pomogli da beležimo dobre rezultate. Sada je sve bilo savršeno. Ipak, moramo da počnemo da osvajamo bodove i u gostima, zato ćemo i u Torinu pokušati da zakomplikujemo život Juventusu“, kaže Roberto.

Pajtim Kasami, strelac pobednosnog gola, kaže da će trijumf nad Juventusom biti važan za samopouzdanje.

“Mitroglu mi je dodao loptu, a na ovom nivou takmičenja nema vremena za razmišljanje – ciljao sam, pogodio sam i pobedili smo. To je najvažnije, presrećan sam zbog ova tri boda. Ovo je vrlo važna pobeda koja će nam podići moral za naredne utakmice“, kaže reprezentativac Švajcarske.

Liga šampiona, treće kolo:
Grupa A:
Olimpijakos – Juventus 1:0
(Kasami 35')
Atletiko Madrid – Malme 5:0
(Koke 48', Mandžukiž 61', Grizman 63', Godin 88’, Čerči 90+3’)
Tabela:
1. Atletiko Madrid 3 2 0 1 8:3 6
2. Olimpijakos 3 2 0 1 4:4 6
3. Juventus 3 1 0 2 2:2 3
4. Malme FF 3 1 0 2 2:7 3

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: