"Izveo sam CR, a nisam ga pitao"

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti bio je ironičan na pitanje novinara u vezi sa izvođenjem Kristijana Ronalda 15 minuta pre kraja utakmice sa Liverpulom.

Izvor: AK

Četvrtak, 23.10.2014.

09:43

Default images

Italijan je povukao Portugalca sa terena jer je meč na Enfildu već na poluvremenu bio rešen, sa 3:0.

"Želeo sam da ga odmorim ako sve bude po planu. Mnogo je sprintao pa sam želeo da ostane svež za subotu (El Klasiko, prim. aut). Dao je gol, pa je bio srećan, te sam ga izveo bez pitanja da li želi", rekao je Ančeloti.

Trener Reala se verovatno šalio na račun događaja sa Kamp Noua proteklog vikenda, kada je Lionel Mesi rekao treneru Luisu Enrikeu da ne želi izmenu.

Predstojećeg vikenda na Santjago Bernabeuu se igra najveći evropski derbi, Real dočekuje lidera Primere Barselonu.

"Dva tima ulaze u utakmicu u odličnoj formi, biće to spektakl. Uz malo sreće nabaviću kartu da ga pogledam", još jednom se našalio Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: