Inter: Vidić je primer za transfere

Predsednik Intera Erik Tohir i sportski direktor Intera Pjero Ausilio rekli su da je Nemanja Vidić primer koji će klub da sledi kada su u pitanju transferi.

Izvor: AK

Utorak, 21.10.2014.

15:27

Default images

Vidić je stigao na Đuzepe Meacu proteklog leta kao slobodan igrač, ali je pod lupom nakon brojnih grešaka u prvih sedam kola Serije A.

"Kada dovodimo igrača u Inter, nije važno samo njegovo ime, već i kvalitet koji donosi. Oni koji nose dres Intera moraju biti sposobni da se bore za njega. Nećemo kupovati kineske igrače samo zbog sponzora", rekao je Tohir.

Ausilio je kao primer predsednikovih reči naveo Vidića.

"On je veliki posao jer je došao besplatno. Ima sjajan mentalitet, a pokazaće šta znači biti pobednik. On je bio okosnica kluba kakav je Mančester Junajted. Siguran sam da na tržištu ima još igrača koji su mu slični, mlađih ili starijih. Postoji mnogo talentovanih igrča koje pratimo, drugih koji su atraktivni, a kojima ističu ugovori. Svesni smo da ne možemo da kupujemo igrače za 20-30 miliona evra. Moramo biti realni i kupovati talente, kao što su Mauro Ikardi, Mateo Kovačić i Dodo", istakao je sportski direktor Intera.

"Nerazurima" za sada ne ide u Kalču, posle sedam kola su tek deveti sa isto toliko bodova, a već četiri kola nemaju pobedu. U sledećem gostuju Čezeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: