Zvezda u Rijeku, Radnički na Oradeu

Vaterpolisti Crvene zvezde igraće protiv hrvatskog Primorja, a kragujevački Radnički sa rumunskom Oradeom, u plej-ofu za Ligu šampiona.

Izvor: AK

Utorak, 21.10.2014.

13:50

Default images

Oba srpska tima će biti domaćini u prvim mečevima 29. oktobra, dok su revanši 12. novembra.

Zvezda će eventualnom pobedom u LŠ igrati u grupi B u kojoj je najveći rival Partizan, te Galatasaraj, Špandau i Jug, te Budimpešta ili Solnok. Radnički bi išao na Barselonetu, Eger, Brešu, Olimpijakos, i eventualno na Pro Reko.

Najveća pomoć Zvezdi pred duel sa Riječanima mogla bi da stigne iz tabora najvećeg rivala, jer je Partizan pre nekoliko dana poražen od Primorja 11:10 u regionalnoj ligi, uz veliku asistenciju sudija.

Za hrvatski tim igraju između ostalih Damir Burić, Sandro Sukno, Havijer Garsija i Antonio Petrović. S druge strane, najveća pretnja po Radnički biće naši Marko Avramović, Miloš Korolija i Vojislav Čupić.

Liga šamiona, plej-of:
Crvena zvezda (Srbija) – Primorje Rijeka (Hrvatska)
Radnički Kragujevac (Srbija) – Oradea (Rumunija)
Pro Reko (Italija) – Mladost Zagreb (Hrvatska)
OSC Budimpešta (Mađarska) – Solnok (Mađarska)

U Evropa kupu Vojvodina će igrati u grupi u Savoni, a rivali pored domaćina su joj i Hanover 98, Ligamuš Tbilisi i Dinamo Astrahan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: