Ronaldo čeka prvenac na Enfildu

Kristijano Ronaldo oko 450 golova u karijeri, već 19 ove sezone, ali nikad nije bio strelac na Enfild Roudu.

Izvor: AK

Utorak, 21.10.2014.

13:37

Default images

U dresu Mančester Junajteda je pet puta gostovao Liverpulu, tri puta pobedio, a jednom izgubio, ali nikad nije bio strelac.

Novu šansu imaće u dresu Real Madrida, u sredu uveče kada desetostruki šampion Evrope gostuje petostrukom prvaku starog kontinenta, u trećem kolu Lige šampiona.

Ronaldo nije bio potpuno nemoćan na Enfildu, od tri ona je namestio dve pobede za Junajted, asistiravši Vejnu Runiju i Džonu O'Šeju.

Problem za njega je i loša tradicija Reala protiv Liverpula. Madriđani su na poslednjem gostovanju u Merzisajdu doživeli debakl 4:0 u sezoni 2008/2009, a nisu zatresli mrežu rivala ni na preostala dva međusobna duela, u prvom meču iste sezone (1:0), te u finalu Kupa šampiona 1981 (1:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: