Boš: Ostao sam u Hitu zbog novca

Krilni centar Majamija Kris Boš rekao je da je novac igrao važnu ulogu u njegovoj odluci da ostane u Hitu, umesto da pojača Hjuston Rokitse.

Izvor: SO

Utorak, 21.10.2014.

12:41

Default images

Boš je sa Majamijem potpisao petogodišnji ugovor vredan 118 miliona dolara, a Teksašani su mu nudili četvorogodišnju saradnju za 88 miliona dolara.

“Uvek je reč o poslu, ništa nije lično – mislim da bi svi igrači na mom mestu postupili isto“, kaže Boš.

“Nije uvek reč o novcu, ali uvek želiš da ostvariš svoju maksimalnu vrednost na tržištu. Ako se ubijaš od posla da dođeš do određenog nivoa, onda želiš da budeš nagrađen za to“, dodao je 30-godišnji košarkaš.

Boš je bio četvrti pik na draftu 2003. godine, sedam sezona proveo je u Toronto Reptorsima, a sledeća će mu biti četvrta u dresu Majamija, sa kojim je osvojio dve titule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: