Simeone želi Kramarića u Atletiku?

Napadač Rijeke Andrej Kramarić navodno je velika želja Dijega Pabla Simeonea, koji želi da ga upari sa Mariom Mandžukićem u napadu Atletiko Madrida.

Izvor: AK

Utorak, 21.10.2014.

11:56

Default images

Kramarić blista ove sezone na Kantridi, dao je 17 golova na 20 utakmica, a u međuvremenu je debitovao i za Hrvatsku i na tri meča dao dva pogotka.

Selektor Hrvatske Niko Kovač je Kramarića uporedio sa Davorom Šukerom, dok Oto Barić u njemu vidi Stjepana Bobeka.

"Odavno u Kramariću vidim Štefa Bobeka, on je najbolja Rijekina kupovina svih vremena. Kramarić je vrlo inteligentan fudbaler, pravi izdanak zagrebačke fudbalske škole, one iz koje je potekao i Bobek. U dva poteza je u stanju da onemogući sve koji mu stoje na putu. Štef Bobek je bio lider tima, lider igre, a to je danas i Kramarić", rekao je Barić, 82-godišnji fudbalski stručnjak koji je svojevremeno vodio Jugoslaviju, Dinamo, Rapid Beč, Štutgart, Fenerbahče, Austriju, Hrvatsku, Albaniju...

Kramarić je karijeru počeo u Dinamu iz Zagreba, potom je jednu sezonu igrao za Lokomotivu, iz koje se vratio na Maksimir, ali su ga "modri" opet prodali, ovaj put Rijeci za 1,2 miliona evra avgusta 2013.

Vrednost 23-godišnjeg napadača se na fudbalskom tržištu procenjuje na oko 5 miliona evra, ali nema sumnje da bi Rijeka mogla da zaradi nekoliko miliona više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: