Van Gal: Naš najbolji meč u sezoni

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal kaže da je njegov tim zaslužio više od remija (2:2) sa Vest Bromvičom u gostima.

Izvor: SO

Utorak, 21.10.2014.

08:20

Default images

“Veoma sam razočaran jer smo odigrali naš najbolji meč u sezoni, a rezultat nije dovoljno dobar. Srećan sam jer smo stvorili mnogo šansi, a VBA je iz dva šuta dao dva gola. Poklonili smo golove individualnim greškama, što je šteta, pošto je pobeda ovde mogla da bude novi početak za nas“, kazao je holandski stručnjak.

Prvi gol za Junajted postigao je Maruan Felaini, koji je u igru ušao na poluvremenu.

“Mislim da ovo nije dobar rezultat s obzirom da nas čekaju mečevi sa Čelsijem kod kuće i sa Sitijem u gostima, biće teško. Menadžer je od mene tražio da izvršim pritisak u šesnaestercu i da nastavimo da se borimo“, rekao je Felaini.

Posle osam kola ’Crveni đavoli’ zauzimaju šesto mesto na tabeli Premijer lige sa 12 osvojenih bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: