"Nismo pričali sa Mekejlebom"

Poslednjih dana se spekuliše da bi u Partizan mogao da se vrati Bo Mekejleb, ali sportski direktor kluba Dragan Todorić ističe da nije bilo kontakta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2014.

21:50

Default images

Partizan je očajno počeo novu sezonu, nakon pobede u Solnoku vezao je četiri poraza, od čega tri veoma ubedljiva.

"Od meča sa Olimpijom ne prestaje da mi zvoni telefon i svi me pitaju za Mekejleba. Ma, nismo pričali ni sa njim, ni sa njegovim agentom, a da li ćemo, ne znam, videćemo", rekao je Todorić za "Večernje novosti".

Todorić najavljuje da će klub što je pre moguće dovesti plejmejkera.

"Korektan plejmejker nam je neophodan kao vazduh. Kada to obavimo, Partizan će sigurno biti tvrd orah, uprkos nezgodno lošem startu.Ne znam sa kojom putnom ispravom, ali biće stranac, jer takvih, nažalost, nema u Srbiji", rekao je sportski direktor srpskog šampiona.

Poput trenera Duška Vujoševića nakon poraza u Ljubljani, ni Todorić nije zadovoljan zalaganjem igrača.

"Igrači moraju da shvate da u Partizanu mora da se gine do poslednjeg grama snage, dokle noge nose po terenu. Uopšte nije važno da li je na semaforu minus 20 ili osam. Primetili smo izvesnu malodušnost, a to ne sme da se ponovi", istakao je Todorić.

Čelnik crno-belik ipak vidi svetliju budućnost kluba.

"Pokušaćemo kroz razgovor i trening da tim „dignemo“, nema druge. Ali, svi znamo da od pobede nema boljeg leka. S obzirom na to da u hodu kompletiramo tim kao posledicu teške finansijske situacije, pa bi vrlo brzo trebalo da i Milan Mačvan zaigra zvanične utakmice, uz lakši raspored na Jadranu, očekujem da prekinemo stvarno duži negativni niz i uđemo u stabilniji period", zaključio je Todorić.

Partizan u sredu očekuje težak duel sa Banvitom u Evrokupu, a potom dočekuje Metalac u ABA ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

133 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: