Fener poražen, dabl-dabl Bjelice

Košarkaši Fenerbahčea doživeli su neočekivan poraz u drugom kolu turske lige, u Istanbulu je slavio Gaziantep 70:66.

Izvor: AK

Ponedeljak, 20.10.2014.

20:54

Default images

Fener je loše odigrao završnicu meča u kojoj je Bogdan Bogdanović promašio nekoliko isforsiranih šuteva za tri poena, a gosti ofanzivnim skokom održavali prednost.

Bivši bek Partizana je u završnici smanjio na -2, ali je iskusni plej Erl Kolovej bio siguran sa penala te razočarao navijače Fenerbahčea.

Bogdanović je meč završio sa svega šest poena (3-10 iz igre, 5sk. i 4ast za 29 min), Nemanja Bjelica imao je 14 poena i 11 skokova (4-6 iz igre za 25 min), ali je postigao samo jedan poen u drugom poluvremenu.

Najbolji u timu Željka Obradovića bio Oguz Savaš sa 21 poenom, a podbacio je i Endru Gaudelok sa samo osam, dok je šest ubacio Jan Veseli.

S druge strane, u ekipi Jureja Zdovca su dominirali Amerikanci, Pol Heris i Kori Higins su postigli 2/3 poena svog tima, 26 odnosno 25, a srpski košarkaš Oliver Stević dao je 6 poena (2-2 iz igre, 4sk. za 18 min).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: