Raul Gonsales u drugoj ligi SAD

Kako prenosi ESPN, Njujork Kosmos i Raul Gonsales Blanko dogovorili su saradnju, pa će legenda Real Madrida zaigrati u drugoj ligi SAD.

Izvor:

Ponedeljak, 20.10.2014.

20:58

Default images

Najbolji strelac u istoriji Lige šampiona trebalo bi u toku nedelje da doputuje u 'Veliku jabuku' i potpiše ugovor koji će startovati u januaru 2015. godine.

U međuvremenu, Raul će se brinuti o mlađim kategorijama tima iz Njujorka, iako mu je 'kraljevski' klub nedavno ponudio poziciju tehničkog direktora.

NASL (Liga severne Amerike) sastoji se od osam timova iz Sjedinjenih Američkih Država i dve kanadske ekipe. Šampion osvaja "Super Bowl", ali ne i promociju u MLS, dok, takođe, nije moguće ispasti iz lige. Ovakav sistem prisutan je u svim profesionalnim ligama u SAD.

Legendarni Španac (37) je početkom oktobra viđen u trening centru Kosmosa, kada je odradio nekoliko treninga sa svojim budućim saigračima.

Raul, koji je poslednji meč odigrao u martu za katarski Al-Sad, igrao je 16 godina za Real Madrid, osvojivši za to vreme šesti titula u Primeri i tri trofeja Lige šampiona. Za reprezentaciju Španije nasupao je 102 puta i postigao 44 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: