Podolski: Pre će se pakao zalediti

Uprkos tome što ne igra previše u ekipi Arsenala, reprezentativac Nemače Lukaš Podolski ističe da će se pre "pakao zalediti", nego da on pojača Totenhem.

Izvor:

Ponedeljak, 20.10.2014.

20:28

Default images

'Pevci' za osvajača Svetskog prvenstva u Brazilu, koji je ove sezone počeo samo jedan meč u dresu 'Tobdžija', nude 10 miliona funti.

I sâm igrač je nedavno nagovestio da je nezadovoljan svojim statusom na Emirejtsu, pa je za očekivati da na zimu promeni klupske boje. Ipak, navode BBC o ponudi Sparsa oštro je demantovao na tviteru.

"Pre će se pakao zalediti nego što će se ovaj transfer ostvariti", napisao je Podolski na svom zvaničnom tviter profilu, pri tom tagovavši zvanične naloge svog kluba i BBC.

Arsenal i Totenhem su veliki rivali, a samo su četvorica igrača u istoriji otišla direktno sa Emirejtsa (Hajberija) na Vajt Hart Lejn. Poslednji primer je Vilijam Galas, koji je 2010. zamenio Arsenalov dres Totenhemovim po isteku ugovora.

Dejvid Bentli i Emanuel Adebajor igrali su takođe za oba tima, dok je Sol Kembel, koji je ponikao u Totenhemu, posle devet godina napusio Spurse i prešao 2001. u redove tima iz severnog Londona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: