"Moramo da slavimo u Borisovu"

Kapiten Šahtjora iz Donjecka Darijo Srna rekao je da njegova ekipa mora da pobedi Bate Borisov u predstojećoj utakmici u Ligi šampiona.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 20.10.2014.

18:10

Default images

Fudbaleri Šahtjora igraju u utorak u beloruskom Borisovu protiv Batea, utakmicu trećeg kola Grupe H u Ligi šampiona. Ukrajinska ekipa je na trećem mestu na tabeli, osvojila je dva boda u dva kola, a Bate ima bod više. Prvi je Porto sa četiri boda, dok Atletik Bilbao zauzima poslednje mesto sa jednim bodom.

Šahtjor je u petak pobedio Volin sa 6:2 i prekinuo niz od tri utakmice bez pobede, odnosno dva poraza u prvenstvu.

"Trebala nam je ta pobeda posle remija sa Portom i dva prvenstvena poraza. Uvek je lepo pobediti. Sada nam je potreban odmor pošto moramo da se spremimo za Bate. To je za nas izuzetno važna utakmica", rekao je Srna, preneli su ukrajinski mediji.

Bate je neporažen u poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima, a u poslednjem kolu beloruskog prvenstva za vikend je pobedio Šahtjor sa 4:1.

U drugoj utakmici u Grupi H na stadionu Dragao Porto od 20.45 igra protiv Atletik Bilbaoa.

"Atletik Bilbao je dobra ekipa, ima dobru ravnotežu u napadu i odbrani. Prošle sezone su postigli izuzetne rezultate i uveren sam da će ih ponoviti ove godine", rekao je trener Porta Hulen Lopetegi.

Bilbao je za vikend odigrao nerešeno, 1:1 sa Seltom i od avgusta nije ostvario pobedu u nijednom takmičenju, dok je Porto izgubio od Sportinga sa 1:3 u porugalskom Kupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: