Golf: Zvezdi 'večiti derbi'

Četvrtu godinu u nizu ekipa sastavljena od golfera koji navijaju za Crvenu zvezdu slavila je u večitom derbiju protiv simpatizera Partizana.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2014.

15:19

Default images

Tradicionalni meč koji se već četvrtu godinu zaredom igra u oktobru mesecu opet je pripao crveno-belima, ali ovoga puta viđena je mnogo veća neizvesnost nego pre 12 meseci kada je bilo 8,5:2,5.

Zvezdaši su odneli pobedu od 6,5:4,5 i tako zadržali neprikosnovenost u duelima ’večitih rivala’, pa Partizanovcima ostaje novih 12 meseci da smisle pravu taktiku kako da dođu do prvog trijumfa.

Izuzev prvog’flajta’ koji je završen sa 8 ap, u svim ostalima je viđena velika borba i neizvesnost, pa je odluka o pobedniku padala obično na poslednjim rupama. Tri duela završena su podelom poena, Zvezdaši su dobili pet flajtova, a Partizanovci tri.

U „večitom derbiju“ imali smo priliku da na jednom mestu vidimo igrače koji su obeležili ovu sezonu na Adi Ciganliji – reprezentativce Čedomira Ilića i Ranka Helca, koji su predstavljali Srbiju na Svetskom prvenstvu u Japanu, pa lidere u Masters seriji Aleksandra Stojiljkovića i Aleksandra Flanđunisa i perspektivne Mihajla Dimitrijevića, Linu Dedijer i Andreja Stanarevića.

Uslovi za igru bili su idealni, s obzirom na prelepe vremenske okolnosti i izvanredno pripremljene terene. I ovoga puta sjajno druženje po završetku meča začinjeno je nezaobilaznim trubačima. Golf sezona na Adi Ciganliji završava se ovog vikenda kada se igra finalni turnir Masters serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: