Ančeloti: Želim nazad u Englesku

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti rekao je da bi voleo da se vrati u Englesku i pre završetka karijere još jednom postane menadžer nekog od premijerligaša.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 20.10.2014.

14:11

Default images

Ančeloti je Čelsi vodio od 2009. do 2011. godine kada je sa londonskim klubom osvojio titulu prvaka i FA kup.

"Voleo bih da se vratim u Englesku. Bio sam srećan u Čelsiju, lepe uspomene me vežu za taj period i sviđaju mi se navijači i atmosfera na stadionima. Sve zavisi koliko će trajati avantura u Realu. Ako potraje, definitivno ću završiti karijeru, u suprotnom vraćam se u Englesku", rekao je Ančeloti za "Skaj".

Italijanski stručnjak je dodao da ne bi imao ništa protiv da se vrati u Čelsi, iako je 'Stamford Bridž' napustio posle sukoba sa vlasnikom kluba Romanom Abramovičem.

"Nemam problem sa Abramovičem, ali mislim da on neće promeniti mišljenje. To su bile dve predivne godine u mojoj trenerskoj karijeri. Nije ovde reč samo o posebnom klubu, već o celokupnoj atmosferi, ali svakako ne bih mogao da odbijem takvu ponudu", dodao je Ančeloti.

On je tokom karijere bio trener Ređine, Parme, Juventusa, Milana i Pari Sen Žermena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: