Igrač preminuo posle proslave gola

Šokatna scena desila se u Indiji – lokalni fudbaler preminuo je od posledica proslave postignutog gola.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 20.10.2014.

11:49

Default images

23-godišnji Piter Biaksangzuala, vezista Betlejem Vengtlanga doživeo je teške povrede koje su ga koštale života.

Betlejem je prošlog utorka izgubio od ekipe Čanmari Vest sa 3:2, u meču u kom je Biaksangzuala postigao gol u 62. minutu.

Posle pogotka iz odbitka, pokušao je da atraktivnim saltom proslavi pogodak, ali je doživeo težak pad posle kojeg je ostao da leži na travi.

On je odmah odveden u obližnju bolnicu, gde je utvrđeno da je doživeo tešku povredu kičme. Biaksangzuala je proveo pet dana u bolnici posle čega je izgubio život.

„Želeo je da izvede salto koji je zaštitni znak Nemca Miroslava Klosea, ali je na nesreću teško promašio“, rekao je jedan od prisutnih.

Video je uznemirujućeg sadržaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: