Milojević: Bobi dominantna figura

Trener Mega Vizure Dejan Milojević kaže da je Boban Marjanović bio dominantan i da je jedan od najzaslužnijih za pobedu crveno-belih nad njegovom ekipom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2014.

09:21

Default images

“Zvezda je u izvanrednoj formi. Mi smo došli sa željom da ih namučimo, ako nam se ukaže šansa i da pobedimo. Možda to nije realno, ali čovek treba nekada da postavi takve ciljeve kako bi ih dostigao. Zvezda je kvalitetom prelomila. Marjanović je postao toliko dominantna figura, koristili smo minute kada nije tu, ali kada se on vrati, oni se opet odlepe“.

“Drago mi je da je moj tim napadački uspeo da isparira odbrani Zvezde. Crveno-beli su bolji u odbrani nego prošle sezone, više nemaju rupa u toj fazi igre“, dodao je trener Mege.

Marko Kešelj je debitovao za Megu, ali u drugom poluvremenu nije ulazio u igru.

“Kešelj je osetio bol u mišiću. Nisam hteo da rizikujem Ne želim da stavljam zdravlje igrača ispred bilo čega drugog“, kaže Milojević.

Mega do sada ima skor 2-2, a u sledećem kolu dočekuje Olimpiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: