Đorđević presudio Fiorentini

Fudbaleri Lacija pobedili su Fiorentinu u gostima sa 2:0 (1:0) u prvom nedeljnom meču sedmog kola Serije A.

Izvor: SO

Nedelja, 19.10.2014.

14:33

Default images

Vodeći pogodak za Rimljane postigao je Filip Đorđević u 35. minutu, što je bio njegov peti gol na poslednje tri utakmice.

Pobedu ’nebeskoplavih’, treću u nizu, potvrdio je Senad Lulić u 92. minutu. Dušana Baste nije bilo u timu Lacija, dok je Nenad Tomović odigrao svih 90 minuta za ’Violu’.

Lacio je mnogo ofanzivnije počeo meč, u izglednoj situaciji našao se Mauri, ali nije je iskoristio, da bi potom Kandreva iz slobodnog udarca šutirao pored gola.

Domaći su pokušali preko Babakara, ali ’nebeskoplavi’ su u 35. minutu svoju inicijativu pretvorili u gol – Kandreva je ubacio loptu po zemlji sa desne strane, a Đorđević je bio na pravom mestu i zakucao je u mrežu za 1:0.



Početkom drugog poluvremena Akvilani umalo nije postigao jedan od najlepših golova u sezoni, ali su njegove ’makazice’ završile na stativi. Potom je dve prilike propustio Alonso, pokušao je i Kuadrado, ali Lacio je izdržao pritisak i u 92. minutu Lulić je overio trijumf svog tima.

Serija A, sedmo kolo:

nedelja:
Fiorentina – Lacio 0:2
Atalanta – Parma (15 sati)
Kaljari – Sampdorija (15)
Verona – Milan (15)
Palermo – Čezena (15)
Torino – Udineze (15)
Inter – Napoli (20.45)

subota:
Roma – Kjevo 3:0
Sasuolo – Juventus 1:1

ponedeljak:
Đenoa – Empoli (20.45)

Tabela: Juventus 19 bodova, Roma 18, Sampdorija 14, Udineze i Lacio po 13, Milan 11, Verona 11, Napoli 10, Fiorentina 9, itd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: