"Sveci briljantni, Mačke sramne"

Najbolji strelac u istoriji Premijer lige Alan Širer opisao je igru Sautemptona briljantnom, dok je za nastup Sanderlenda u porazu 8:0 nazvao sramnim.

Izvor:

Nedelja, 19.10.2014.

14:21

Default images

Legendarni napadač Njukasla i engelske reprezentacije, koji drži rekord sa 260 pogodaka, ponikao je upravo među 'Svecima', postigavši 29 golova na 120 mečeva.

"Sautempton je odigrao briljantno, ali ne treba zaboraviti da im je Sanderlend svojim pristupom to omogućio. Bili su malodušni, sramni, prerano i nedopustivo su se predal", smatra Širer.

Najbolji igrač meča na Sent Merisu bio je srpski reprezentativac Dušan Tadić, sa četiri asistencije i jednim pogotkom u mreži Vita Manonea.

"Igrači se nisu vraćali unazad, nisu želeli da isprave svoje greške, samo su okretali leđa lopti. Biće zanimljivo videti naredni meč Sautemptona, baš me zanima da li će Gas Pojet izostaviti kompletan tim", dodao je Širer.

S druge strane, trener Sautemptona Holanđanin Ronald Kuman ocenio je da pobeda njegove ekipe "nije normalna".

"Rezultat o 8:0 nikako nije normalan rezultat. Bio sam iznenađen posle 20 minuta igre, vodili smo 2:0 a nismo otvorili meč na najbolji način. Sanderlend je dominirao, i to je nama stvaralo problem. Imali smo sreće kod prvog gola, pa smo zatim dali auto gol. To nam je dalo samopouzdanje da se probudimo", skroman je Kuman.

Sautempton u narednom kolu čeka Stouk, dok Sanderlend ide u goste

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: