SP: Odbojkašice na SAD za šansu

Odbojkašice Srbije igraju u subotu pretposlednju utakmicu Grupe F druge faze Svetskog prvenstva protiv selekcije SAD.

Izvor: ÐN

Subota, 04.10.2014.

09:01

Default images

Srbija igra u Veroni protiv Sjedinjenih Država koje su prve na tabeli sa 15 bodova, a taj meč na programu je od 17.00 časova.

Ukoliko izabranice selektora Zorana Terzića pobede, biće veoma blizu plasmana u treću rundu, pošto se trenutno nalaze na trećoj poziciji u F grupi sa 11 bodova, jednim više od četvrtoplasirane Rusije.

Ruskinje u istom terminu igraju protiv Brazila, koji je na drugom mestu sa 14 bodova.

Terzić je rekao da su njegove odbojkašice zdrave i spremne za važan duel koji im predstoji.

"Devojke su zdrave i spremne, to je ono što je najvažnije i čekamo utakmicu. Ako smo mi u napadačkom smislu dobri, približno isti kao oni, moramo da im se približimo u odbrani, da bismo igrali sa njima. Odbrana je element koji zavisi od želje, a tek onda od tehnike i taktike tako da se nadam da ćemo u tom elementu biti bar u istom nivou sa njima", rekao je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: