Skols: Građani ne shvataju

Bivši fudbaler Mančester Junajteda Pol Skols kritikovao je navijače gradskog rivala Sitija zbog slabe podrške ekipi i loše atmosfere na utakmici sa Romom.

Izvor:

Sreda, 01.10.2014.

15:24

Default images

Meč Siti – Roma u drugom kolu Lige šampiona završen je remijem 1:1, a na stadionu Etihad koji ima kapacitet od 60.000 mesta bilo je 38.000 gledalaca.

Skols trenutno radi kao stručni konsutant na televiziji ITV, a komentarišući pomenuti meč, rekao je da navijači Sitija nikako ne uspevaju da naprave atmosferu kao pristalice ostalih engleskih klubova.

"Imao sam sreće da dugo igram na Old Trafordu i uvek sam isticao tamošnju atmosferu i huk sa tribina. Sinoć je na Etihadu bilo mnogo praznih mesta. Jednostavno kada dodjete na ovaj stadion, nemate onaj osećaj da se igra neka evropska utakmica. Ako odete u Liverpul, na Old Traford ili Čelsijev stadion, videćete da je drugačije", rekao je Skols za ITV.

On je naveo da mu se čini kako navijači Sitija ne prepoznaju važnost utakmica.

"Imaju klub, sjajne igrače, ali navijači kao da ne shvataju koliko bi trebalo da budu srećni što Siti nastupa u Ligi šampiona", zaključio je nekadašnji reprezentativac Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: