Matić junak Čelsija, Maribor sjajan

Fudbaleri Čelsija savladali su Sporting u Lisabonu sa 1:0, u 2. kolu G grupe u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Utorak, 30.09.2014.

22:57

Default images

Jedini gol na utakmici postigao je srpski reprezentativac Nemanja Matić u 34. minutu.

U drugoj utakmici ove grupe Šalke i Maribor su u Gelzenkirhenu odigrali nerešeno 1:1.

Murinjova ekipa nastavlja sa profesionalnim odrađivanjem posla ove sezone. Posle startnog remija sa Šalkeom u Londonu, ekipi Čelsija je na ovoj utakmici bila potrebna pobeda po svaku cenu i na kraju su je i dobili.

Briljirao je Rui Patrisio na golu domaćina, ali nije mogao da zaustavi sjajan udarac glavom Nemanje Matića u 34. minutu posle centaršuta Fabregasa. Srpski reprezentativci Nemanja Matić i Branislav Ivanović ponovo su odigrali ceo meč u sastavu Čelsija.
Beta/AP
U drugom meču grupe Šalke i Maribor su neočekivano podelili bodove. Slovenački šampion, koji je u prvom kolu osvojio i bod protiv Sportinga, odigrao je još jedan herojski meč.

Poveli su gosti u 37. minutu golom Bohara, ali su na kraju morali da se zadovolje bodom pošto je konačnih 1:1 u 56. minutu postavio Huntelar.

U ovoj grupi posle dva kola vodi Čelsi sa četiri boda, Šalke i Maribor imaju po dva, a Sporting jedan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: