Ana rutinski do osmine finala

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira u Pekingu, pobedom nad Švajcarkinjom Rominom Oprandi.

Izvor: JT

Utorak, 30.09.2014.

13:01

Default images

Ivanovićeva je protiv Oprandijeve do pobede došla sa 6:4, 6:2, posle jednog sata i 17 minuta igre.

Ana će se za plasman u četvrtfinale boriti sa Nemicom Zabinom Lisicki, koja je napravila veliko iznenađenje eliminacijom Judžini Bušar iz Kanade sa 6:2, 6:4.

Poraz Bušarove u drugom kolu dobra je vest za Anu, pošto su njih dve konkurentkinje za plasman na završni turnir sezone u Singapuru.

Ivanovićeva je protiv švajcarske teniserke odigrala veoma dobro, a rivalka joj je prave probleme samo u prvom setu. U nastavku, srpska teniserka se nije osvrtala i zasluženo je došla do pobede. Koliko je Ana bila bolja govori i podatak da je od ukupno 126 poena na meču ona osvojila 72.

Ana je ostala jedina srpska predstavnica na turniru u Pekingu, pošto su prethodno u prvom kolu eliminisane Jelena Janković i Bojana Jovanovski.

Turnir u Tokiju igra se za nagradni fond od 5.427.105 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: