Kosanović: Moramo mnogo da radimo

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da njegov tim, uprkos pobedi nad Jagodinom sa 3:0 mora još mnogo da radi.

Izvor: JT

Utorak, 30.09.2014.

08:21

Default images

Pazarci su na gostovanju bili bolji od Jagodine u sedmom kolu Jelen Superlige i tako su došli do prve pobede ove sezone, a Kosanović je nedavno preuzeo tim.

„Uspeli smo dve prilike da pretvorimo u golove i to je donelo trijumf. Ipak, moramo još puno da radimo, bez obzira na ovako visok rezultat“, rekao je Kosanović.

On je ocenio da njegova ekipa još uvek nema balans i da se zbog toga odlučio za, kako je rekao, lakše i obučenije igrače.

Mislim da je takva igra budućnost novopazarskog tima“, dodao je Kosanović.

Šef stručnog štaba Jagodine Simo Krunić izjavio je da preuzima krivicu zbog neuspeha.

Čestitam svojim igračima koji se se borili, ali Pazar je bio bolji i ubedljivo nas je porazio. Mogao sam puno bolje da postavim utakmicu, posebno u prvom poluvremenu“, rekao je Krunić.

Pazarci su, pred oko 7.000 gledalaca na Gradskom stadionu, savladali Jagodinu sa 3:0, golovima Admira Kecapa u 24, Vladimira Radivojevića u 33. i Marka Jevtovića u 84. minutu.

Novi Pazar je osmi u Super ligi Srbije sa deset bodova, dok je Jagodina na 12. mestu sa upola slabijim učinkom.

Fudbalari Novog Pazara će u sledećem kolu gostovati Vojvodini, a Jagodinci će ugostiti ekipu Borca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: