Pep prvi put pred praznim tribinama

Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je u ponedeljak da ne zna šta da očekuje od utakmice protiv CSKA koja se igra pred praznim tribinama.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 29.09.2014.

16:53

Default images

Gvardiola je insistirao na tome da njegovi fudbaleri moraju da poštuju rusku ekipu.

"Nikad to nisam doživeo. Moraćemo da budemo oprezni u toj situaciji. Imamo veliku šansu, možemo da napravimo mali, ali dobar korak napred", rekao je Gvardiola.

Bajern će igrati protiv CSKA pred praznim tribinama ’Himki Arene’, a navijača neće biti jer je UEFA kaznila moskovski tim zboh rasističkih ispada navijača tog kluba na meču protiv Viktorije Plzen prošlog decembra.

Šampion Bundeslige je i prošle sezone u Ligi šampiona igrao protiv CSKA i u oba duela je trijumfovao.

"Da li nam prošlogodišnje pobede nad CSKA daju više samopouzdanja. To je normalna situacija, ali mi poznajemo CSKA dovoljno dobro. Imaju dobrog trenera i skoro svi igrači iz prošle sezone su tu. CSKA treba da se poštuje bez obzira na poraz u Rimu od 5:1", kazao je Gvardiola.

CSKA je u prvom kolu Grupe E Lige šampiona izgubio od Rome sa 5:1, dok je Bajern pobedio Mančester siti sa 1:0.

Meč između CSKA i Bajerna igra se u utorak od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: