FSS: O važnim pitanjima 8. oktobra

Četvrta redovna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije biće održana 8. oktobra, objavilo je vladajuće telo srpskog fudbala.

Izvor: JT

Ponedeljak, 29.09.2014.

15:07

Default images

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić istakao da će se na toj sednici raspravljati o važnim pitanjima, bez davanja više detalja.

Na osnovu ovlašćenja koje mi kao predsedniku organizacije daje najviši pravni akt FSS, a reč je o članu 41. Statuta Fudbalskog saveza Srbije, uz konsultacije sa rukovodstvima regionalnih saveza i članovima Odbora za hitna pitanja, odlučio sam da sazovem Četvrtu redovnu sednicu Skupštine. Tom prilikom, razgovaraćemo i odlučivaćemo o svim aktuelnim i važnim pitanjima iz srpskog fudbala“, istakao je Karadžić.

Karadžić je istakao da će posebna pažnja biti posvećena reprezentaciji, koja tri dana kasnije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Poseban akcenat posvetićemo činjenici da naša A reprezentacija počinje kvalifikacioni ciklus ka Evropskom prvenstvu u Francuskoj, kao i ostalim selekcijama koje se nalaze u jeku takmičenja. Kao i uvek, smatram da je sednica najvišeg tela organizacije – Skupštine FS Srbije, jedino i pravo mesto za otvorenu diskusiju, razmenu mišljenja i odlučivanje po svim važnim pitanjima. U tom cilju, pozivam sve članove Skupštine FS Srbije da aktivno uzmu učešće na narednoj sednici i time doprinesu podizanju kvaliteta svakog segmenta naše organizacije i fudbala uopšte“, naglasio je Karadžić.

Iz vladajućeg tela srpskog fudbala su poručili da će dnevni red predstojeće sednice Skupštine FSS biti dostavljen svim članovima uz poziv u za to predviđenom zakonskom roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: