Spaleti Lokose odbio zbog PSŽ?

Italijanski trener Lučano Spaleti mogao bi uskoro da preuzme ekipu Pari Sen Žermena, prenosi francuski list Le Parizijen.

Izvor: AK

Ponedeljak, 29.09.2014.

13:19

Default images

Spaleti je u martu dobio otkaz u Zenitu, sa kojim je osvojio nekoliko titula, ali je još uvek na platnom spisku u Sankt Peterburgu. Nedavno je odbio 4,5 miliona evra godišnje od Lokomotive.

Čelnici pariskog kluba nezadovoljni su rezultatima na početku sezone i spremaju otkaz treneru Loranu Blanu, a najozbiljniji kandidat je upravo Spaleti.

Parizijen je naveo i da Blanov ostanak na klupi zavisi isključivo od meča protiv Barselone u Ligi šampiona, koji se igra u utorak od 20.45 u Parizu.

PSŽ u Ligi 1 ima pet remija iz osam mečeva pa zaostaje pet bodova za liderom Olimpikom iz Marseja.

Spaleti napustio Zenit u martu ove godine, kada ga je zamenio Portugalac Andre Vilas-Boaš. Tokom karijere vodio je Empoli, Sampdoriju, Veneciju, Ankonu, Udineze i Romu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: