PAOK vodi, prvi poraz Olimpijakosa

Posle pet rundi grčke Superlige PAOK vodi, Olimpijakos i Panatinaikos su na deobi trećeg mesta. Asteras Tripolis je šesti sa četiri boda manje od lidera.

Izvor: B92

Nedelja, 28.09.2014.

23:17

Default images

Iznenađenje kola priredila je ekipa Atromitosa, savladavši Olimpijakos, 1:0, Luka Milivojević igrao je 90 minuta za goste.

PAOK je bio ubedljiv protiv OFIja sa Krita, 4:0, Željko Kalajdžić igrao je 90 minuta za goste.

Ergotelis i Panetolikos odigrali su nerešeno, 1:1, Borislav Jovanović i Aleksandar Nosković odigrali su 90 minuta za domaćina, mladi Nikola Stojanović nije bio u timu.

U duelu Leadijakos - Kerkira (3:2) trojica srpskih internacionalaca su nastupila, Josip Projić odigrao je 80 minuta za domaći tim, Vladan Milosavljev ušao je u igru u 53. minutu.
Marko Markovski je bio strelac za goste ali je u 78. minutu dobio crveni karton, Nemanja Obradović presedeo je utakmicu na klupi.

Platanijas je izgubio od Asteras Tripolisa, 1:0, na svom terenu, Luka Milunović ušao je u igru u 67. minutu.

Verija je pobedila Janjinu, 2:0 I stigla do drugog mesta na tabeli, Branko Ostojić nije ulazio u igru, Zvonimir Vukić nije bio u ekipi, za goste je nastupio Brana Ilić, zamenjen je u 71. minutu.

AEL Kaloni Branimira Aleksića i Ljubomira Stevanovića u ponedeljak dočekuje Pantrakikos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: