Janković: Zaslužili bolji rezultat

Fudbaleri Verone izgubili su od Rome u subotu sa 2:0, što im je poraz ove sezone, a Boško Janković ističe da je njegov tim zaslužio bolji rezultat.

Izvor: JT

Nedelja, 28.09.2014.

14:59

Default images

Posle dva trijumfa i dva remija, Verona je poražena na “Olimpiku”, a ‘vučica’ je na taj način zadržala maksimalan učinak posle pet odigranih kola sa 15 osvojenih bodova i gol razlikom od 9:1.

Fudbaleri Verone trenutno zauzimaju šestu poziciju na tabeli i igraju vrlo dobar fudbal, za šta je zaslužan i srpski internacionalac, koji je na terenu u utakmici sa Romom proveo 83. minuta. On je istakao da žali za propuštenim prilikama u italijanskoj prestonici.

Igrali smo dobro i imali smo nekoliko prilika da dođemo do pozitivnog rezultata. Zaslužili smo bolji rezultat. Nesrećno smo primili dva gola iz velike udaljenosti i to tek u poslednjih 15 minuta susreta. Ipak, smatram da je ovo sve u svemu bio jedan pozitivan test za nas, uprkos krajnjem ishodu meča”, istakao je Janković.

Srpski fudbaler se posebno osvrnuo i na dva velika imena koja su došla u Veronu ovog leta, Meksikanca Rafu Markesa, nekadašnjeg člana Barselone, kao i Argentinca Havijera Saviolu.

Markes je doneo mnogo sigurnosti u odbrani, veoma je iskusan i bitan za ovaj tim. Saviola je odigrao samo jednu utakmicu do sad, ali ono što pokazuje na treningu govori da nije slučajnost to što je igrao u nekim najvećim klubovima na svetu”, rekao je Janković.

Priliku da se vrati na pobednički put, Verona će imati narednog vikenda protiv poslednjeplasiranog Kaljarija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: