Partizan bez Drinčića na Asteras?

Fudbaleri Partizana mogli bi da budu znatno oslabljeni na gostovanju Asterasu u drugom kolu Lige Evrope, zbog povrede Nikole Drinčića.

Izvor: JT

Nedelja, 28.09.2014.

10:20

Default images

Drinčić se povredio na utakmici sa Radničkim 1923, kada je dobio dva udarca u donji deo kičme i vrlo brzo je tražio zamenu.

Crnogorski vezista od tada nije trenirao i još nije na raspolaganju treneru Marku Nikoliću, a pod znakom pitanja je i njegovo igranje na meču protiv Mladosti tri dana kasnije.

Istina je, Nikola Drinčić ne trenira, jer još nismo rešili problem povrede koju je zaradio u Kragujevcu. Dobio je za kratko vreme dva jaka udarca u trtični deo kičme i zato je zamenjen, a trenutno je podvrgnut terapijama. Povreda te vrste nije opasna, ali je izuzetno bolna i ne dozvoljava fudbaleru da normalno radi, trenira. Nikola se oporavlja, ali je, već sada mogu da kažem, neizvesno da li će on biti spreman i za utakmicu u Grčkoj protiv Asterasa, kao i za onu u Lučanima”, rekao je dokor Partizana Ilija Rosić.

Rosić je potvrdio i da će Miloš Ostojić morati na operaciju zbog naprsnuća potkolenične kosti, koju je zaradio bez kontakta. Ostojić u ponedeljak putuje u Tursku, gde će mu pomoći stručnjaci sa klinike „Ažibadem”.

Operacija će biti obavljena u toku naredne nedelje, pa očekujemo da Miloš za mesec dana polako počne da se vraća u ritam i treninge”, istakao je Rosić.

Duel Asterasa i Partizana igra se u četvrtak od 21.05. U prvom kolu, ‘crno-beli’ su igrali bez golova sa Totenhemom, dok je duel grčkog kluba i Bešiktaša završen rezultatom 1:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: