Alegri: Bufon pravi razliku

Trener Juventusa Masimilijano Alegri istakao je da smatra da je Đanluiđi napravio razliku u korist njegovog tima u pobedi nad Atalantom sa 3:0.

Izvor: JT

Nedelja, 28.09.2014.

09:41

Default images

‘Stara dama’ je u subotu uveče ostvarila petu pobedu ove sezone na isto toliko utakmica i tako se zadržala na čelu tabele zajedno sa Romom.

Bufon još nije primio nijedan gol od početka takmičenja u Seriji A, a protiv Atalante je odbranio penal Hermana Denisa u trenutku kada je torinski tim vodio samo 1:0.

Teves je bio dvostruki strelac u toj pobedi, dok je konačan rezultat postavio Alvaro Morata u 83. minutu.

Bufon je odlučio utakmicu odbranom tog penala. On uvek pravi razliku i to je razlika između prvoklasnih igrača i onih normalnih”, rekao je Alegri, “Jedan šut se uputi na gol tokom cele utakmice i on tada odlučuje utakmicu. To je razlika između Bufona i ostalih golmana”.

Alegri je priznao da utakmica sa Atalantom nije bila laka za Juventus, ali da je zadovoljan ishodom.

Ovo je dobra pobeda za nas. Bila je naša obaveza da pobedimo i uradili smo to, iako nije bilo baš lako. Atalanta je odlično krenula, ali mi imamo odličan timski duh i naš karakter je naša snaga”, naglasio je Alegri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: