Simeone: Ponovo smo oni stari

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao da je da veruje da su njegovi izabranici odigrali jednu od najboljih utakmica u pobedi nad Seviljom sa 4:0.

Izvor: JT

Nedelja, 28.09.2014.

09:24

Default images

Koke i Saul doneli su aktuelnom šampionu Španije sigurno vođstvo u prvom poluvremenu, da bi se u nastavku u strelce upisali i Raul Garsija i Raul Himenes.

Mislim da je ovo bila jedna od naših najboljih utakmica ove sezone, uz derbi sa Realom. Najteže je ostati konstantan tokom utakmice. Kada nam je Sevilja dala prostora da igramo našu igru, pokazali smo šta možemo, da smo oni stari. Napadali smo i dominirali”, rekao je Simeone.

Simeone je istakao da je njegov tim protiv Sevilje nije imao nikakve slabosti.

Bili smo veoma jaki na sredini terena, brzo smo vraćali loptu u naš posed. Kada tim ne pokaže nikakav znak slabosti tokom cele utakmice, to je samo jasan znak koliko je snažan. Bilo je ovo naše sjajno izdanje”, naglasio je Simeone.

Atletiko trenutno drži drugo mesto tabele sa 14 bodova iz šest utakmica i ima dva boda manje od vodeće Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: