Mari žali zbog 'tvita' o Škotskoj

Endi Mari izjavio je da mu je žao zbog načina na koji je podržao nezavisnost Škotske, ali dodao je i da mu nije žao što je dao svoje mišljenje.

Izvor: SO

Utorak, 23.09.2014.

10:56

Default images

Na dan referenduma o nezavisnosti Škotske Mari se oglasio na Tviteru, a reakcije na toj društvenoj mreži bile su burne, neke i pune mržnje.

“Bio je to veoma emotivan dan ta sve Škote i za celu Veliku Britaniju, bio je to veliki dan. Ne žalim što sam dao svoje mišljenje, samo zbog načina na koji sam to učinio – kako sam sklopio rečenicu, reči koje sam upotrebio, to i nije baš u skladu s mojim karakterom, obično ne radim takve stvari“, rekao je Mari u intervjuu za BBC.

“Time sam razočaran, ali vreme je da se krenem dalje, a nadam se da i drugi mogu isto to da učine. Ne mogu da se vraćam na ono što je prošlo, koncentrisaću se na tenis u narednih nekoliko meseci“, dodao je Škot.

Na kraju, Mari je rekao da će Britanija biti jača posle referenduma i da se raduje tome što će nastupati pod zastavom te zemlje do kraja karijere.

Evo i Marijevog ’tvita’ koji je podigao prašinu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: