Darko Miličić postao kikbokser

Srpski košarkaš Darko Miličić odlučio je da postane kikbokser i u decembru bi trebalo da ima svoj prvi meč.

Izvor: JT

Ponedeljak, 22.09.2014.

20:35

Default images

Drugi pik sa NBA drafta 2003. godine već dve godine nema klub i poslednjih meseci se ozbiljno posvetio treniraju kikboksa.

Miličić će u sredu postati promoter Svetske kikboks asocijacije (WAKO), a na konferenciji za štampu će ujedno biti najavljen i njegov prvi kikboks meč.

29-godišnji Miličić je profesionalnu karijeru počeo u Hemofarmu, u kojem se zadržao dve sezone, da bi se 2003. godine posle drafta, na kojem je ispred njega bio samo Lebron Džejms, preselio u NBA ligu.

U najjačoj ligi sveta debitovao je za Detroit Pistonse, sa kojima je u svojoj prvoj sezoni osvojio šampionski prsten. U Pistonsima je ostao tri sezone,a potom je branio boje Orlando Medžika, Memfis Grizlisa, Njujork Niksa, Minesota Timbervulvsa i Boston Seltiksa. Bez kluba je od leta 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

191 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: