Sušić ubedio Spahića da se vrati

Dugogodišnji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić i dalje će igrati za nacionalni tim, potvrdio je selektor Safet Sušić.

Izvor:

Ponedeljak, 22.09.2014.

18:52

Default images

Tridesettrogodišnji defanzivac Bajera iz Leverkuzena početkom avgusta objavio je da se povlači iz reprezentacije, ali se posle utakmice sa Kiprom i razgovora sa Sušićem predomislio i igraće u nastavku kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

"Prilikom oproštaja Spahić je ostavio mogućnost da ga ponovo pozovem ukoliko buce potrebno. Poslednje utakmice pokazale su da je on i dalje neophodan, a s obzirom da je njemu stalo do tima kojem je mnogo dao, pozvao sam ga opet i definitivno smo se dogovorili. Povratak Spahića bez sumnje će mnogo koristiti reprezentaciji", rekao je Sušić.

Bosanskohercegovački selektor potvrdio je da će kapiten tima ostati Edin Džeko, koji je tu dužnost obavljao na startnoj utakmici kvalifikacija protiv Kipra u Zenici, gde je pretrpljen neočekivan poraz (2:1).

Spahić je do sada odigrao 77 utakmica za reprezentaciju, a povukao se nakon istorijskog učešća BiH na prvenstvu sveta u Brazilu, gde selekcija nije prošla grupnu fazu u konkurenciji sa Argentinom, Nigerijom i Iranom.

U nastavku kvalifikacija za EURO 2016 fudbaleri BiH igraju 10. oktobra u Kardifu protiv Velsa, a tri dana kasnije u Zenici dočekuju Belgiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: