Sir i čudni pogledi Feliksa Magata

Donedavni trener Fulama Feliks Magat često je zbunjivao igrače svojim načinom rada, otkrio je bivši fudbaler Deni Marfi.

Izvor: MLN

Ponedeljak, 22.09.2014.

18:46

Default images

On je dodao da je Nemac voleo da kontroliše sve u klubu, pa čak i stvari koje nisu bile njegova nadležnost, poput zbrinjavanja povreda fudbalera.

Brede Hangeland je nakon jedne povrede od Magata dobio uputstvo da drži sir natopljen alkoholom preko noge tokom cele noći.

"On je od igrača dobijao nadimke poput 'diktator' ili 'lutrija', budući da se nikad nije znalo ko će igrati na dan meča. Takođe, pozvao bi tim u svoju kancelariju posle loše partije i samo zurio u svakoga. Ne bi izustio ni reč čitavih pola sata. Hangelandu je rekao da drži sir natopljen alkoholom preko noge kako bi izlečio povredu. To je naljutilo klupskog fizioterapeuta, koji je nakon svega dao otkaz", rekao je Marfi o Magatu.

Nemac je iz Fulama otpušten prošlog četvrtka, pre svega zbog očajnog učinka od četiri pobede, četiri remija i 20 poraza za nešto manje od godinu dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: