UNICEF: Basket za pomoć roditeljima

U okviru UNICEF-ovog sportskog vikenda u nedelju je na sportskim terenima Top Spin održan Fer Plej basket turnir na kojem je učestvovalo 14 ekipa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

15:52

Default images

Takmičili su se predstavnici kompanija: BMW, EFT, Hemofarm, Ipsos Strategic Marketing, L’Oreal, Moskomerc, Nordeus, OTP banka, TeleGroup, Telekom, UniCredit banka, Vip mobile i UNICEF.

Pobednik turnira je UniCredit banka, drugo mesto osvojila je ekipa Vip mobile, a treće mesto pripalo je Telekomu. Nagradu za Fer Plej osvojio je Ipsos Strategic Marketing.

Prikupljeno je 360.000 dinara koje će biti upotrebljene za štampu priručnika za roditelje „Šta je danas bilo u školi?“. Priručnici će biti podeljeni roditeljima učenika prvih razreda osnovnih škola.

Cilj priručnika jeste da pomogne roditeljima da se bolje informišu o tome šta je nasilje, kako se prepoznaje i kako pomoći deci koja su izložena nasilju, deci koja ga čine, kao i deci koja su svedoci nasilja

Priručnik sadrži dobre savete za roditelje kako da uspostave kvalitetniji odnos sa decom i saradnju sa školama u cilju prevencije i zaštite od nasilja.

Svi učesnici turnira su dobili i posebnu zahvalnicu sa porukom UNICEF-ovog Ambasadora za Srbiju i selektora košarkaške reprezentacije, Aleksandra Saše Đorđevića:

"Svaki uspeh je kruna timskog rada. To je vera u zajedničku viziju, upornost i veliki rad, poštovanje pravila igre, podrška i motivacija saigrača, ali i uvažavanje protivnika. Tako se prevazilaze granice, pobeđuje i pokreće ono što je najbolje u svakom pojedincu i u svakom timu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: